Post by crisomtatafa on Feb 8, 2022 17:27:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Street Racing 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Street Racing 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много злата ▞▞▞
▞▞▞ Street Racing 3D 2022 version ▞▞▞
Aplikacija Nenamark3, koju možete besplatno preuzeti sa Android platforme, ... The Street King: Open World Street Racing, koji će mobilne igrače odvesti na
Нинаста
Квалитет је лажан
Добро
Цоооол
Превише реклама, усред сваке игре..
Linija trka igre
Гаме Стреет Рацинг 3Д онлајн
Лоша копија асфалта 8, чак и исти звуци. Више (наметљиви огласи) како је то могуће не знам. Лоша игра, здрава графика. Испрекидана игра и контрола. Не хвала.
Забавна игра, добро играње и трке, али једноставно превише реклама које се појављују, веома досадне и штета или бих наставио да је играм.
Corrida de Rua 3D Corrida qur
Ова игра је невероватна за играње. Овде би се брзина контролисала на спрцијални начин и има много тркачких путовања.
Одлицна игрица само рекламе кољу
Како таква игра може имати толико звезда? Напредак је веома спор, доста огласа. Принцип игре није лош, команде су у реду, али губите интересовање чим морате да возите по истом кругу сваку трку итд...Деинсталирајте на лицу места!
ИОСЕ и добро
Street Racing 3D Racerspil ayh
Знам да сте само хтели да ми покажете како да играм игру, али када је туторијал заиста дугачак, потпуно изгубим интересовање за игру. Поред те једне лоше ствари игра изгледа као да може бити забавна уз мало вежбе.
Немам речи
Sonic Runners Adventure game Seiklusmängud skk
Лепо
онако...ниста посебно
превише огласа
Више волим стару верзију. Молимо само да вратите стару верзију. Изгубио сам и телефон и игру и сада сам ту да га вратим, али сам се разочарао јер је моја омиљена тркачка игра постала чудна 😞💔. Озбиљно не видим потребу за таквом надоградњом, није неопходна и никада је нисмо тражили. Молим вас, стара верзија је све што ми треба, молим вас...
Ова игра није лоша, али рекламне фотографије су обмањујуће и онлајн пвп је прилично досадан када играте на истој мапи 10 пута заредом
Ектра игрица
Every road police game has different mission and some secret mission with new ... The police shooting games as sniper 3d with a police car racing is the new
Играјте Street Racing 3D на мрежи бесплатно на ЛиттлеГамес. ... је укључен Street Racing 3D: Sport; Avantura; Brzina; Car; Vozna; Trke; Html5 · Izazovan
Забава играјући игру је најбоља игра
Ruska kolekcija SEGA igara za Android (2015). Ruska ...
Дрифт кочнице...најгора идеја икада. Руковање аутомобилом је срање. Трке које се не могу победити у тркама за једног и више играча. Чини се да неки имају преваре. Само најбољи аутомобил у свакој групи може да победи. Плати за игру и победи. Намјештена и дефинитивно једна од најгорих тркачких игара које сам играо у тркачком смислу. Једина добра ствар, графика није лоша.
Burn up the street with the fastest and most exhilarating 3D racing action! ... Fast Racing creates a new type of racing experience for Android users.
Street Racing 3D Racing nkrn
Свиђа ми се, тако је забавно (углавном зато што сам победио све)
шта није у реду са тобом...да ли си толико лош у прилагођавању нивоа??ако ми максимизирамо ауто онда АИ такође добија максимум...па је тешко победити против њих.ако желиш да отежаш онда направи, али у зависности од фазе не јст бцз смо надоградили...поправи ово...
Street Racing 3D Състезателни ukv
Ова игра је веома добра, ја ћу много новца у овој игри, свако брзо преузме ову игру
Је ли на интернету?
Добра графика......али једноставно ми је мука од њене сложености
Врло добра 4+.
Игра је сјајна, али је мутна када почнем да се тркам, нема много аватора за бирање и када изаберете аватор, не можете да изаберете другог аватора ако се предомислите, ажурирајте то и ја ћу оценити 5 звездица
Говно
Лепа игра, немам проблема са овом игром. Само тако настави 👍👍
Хит
Једноставно ми се свиђа.. све је кул... лепо тамо
Можете научити како лако возити
Не свиђа ми се аутоматско убрзање, и неки преводи су мало погрешни, али генерално ок игра...
Прилично добра игра са пуно изазова и међународних ривала за елиминацију... Пуно забаве једина ствар за мене су рекламе након што се трка заврши...... Вроооооооом
контроле су у реду...али мало више графике би га учинило веома атрактивним..заиста је сјајно видети звезде како расту са 4.1 на 4.4.....и сигуран сам да ће ићи даље.