Post by crisomtatafa on Feb 8, 2022 17:18:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije generatorske žetone ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Clash royale je 100 x boljša igra na nalozite si clash royale
Plačajte za zmago, več ko porabite, boljši boste v igri. Strategija? Nobenega ni! samo dobite pokvarjene plačane kartice in zlahka zmagajte v igri. Misliš, da se lahko vrneš? No, motiš se, saj nobena od zgornjih kart ni uravnotežena. RNG vam dovoli, da dobite eno kopijo pokvarjene kartice? Plača za zmago imajo ljudje veliko višje ravni, tako da lahko ustrelijo vse, kar imate, in zlahka zmagajo.
No, začelo se je zelo zabavno igrati, razen tega, da sem igral le 10 minut, preden so mi prsi napolnili! Mislim, daj no fantje? Še vedno lahko igram igro in pridobivam trofeje, vendar brez nagrad. Zdaj moram čakati 3 ure na 1! 1 Skrinja za odpiranje. Naredite tako, da lahko odpremo vse skrinje hkrati in počakamo, da izteče čas skrinje in ne čakamo, da se odpre ena skrinja! Ni nam treba čakati cel dan samo za ponovno igranje 10 minut.
zabavna, zasvojljiva strateška igra, veliko novih kart, ki jih je treba pridobiti, in ravni spretnosti, ki se jih je treba naučiti, zelo konkurenčna, zato boste sčasoma plačali za igranje samo zato, da prihranite čas, ne nasedajte kapsulam draguljev, pravzaprav jih ne dobite svoje dragulje nazaj. zabavaj se, a ne dovoli, da ti prevzame življenje
posodobitev: to igro ogroža platforma plačevanja za zmago. Jaz ljubim to igro. Glasba je super in igra je odlična. Morda bo potrebno nekaj ravnotežja, vendar še vedno odlično. Moj edini razlog, da mu dam 4 zvezdice, je cena stvari. Zdi se, da je visoka v primerjavi s podobnimi igrami. Razmislil bi o naročnini, če bi bila cena nižja.
Vedno visi in se zruši pri iskanju bitk in moram popolnoma zapreti aplikacijo, da ponovno iščem bitko, vendar bo morda imela celo 2 ali 3-krat neskončno iskanje, dokler ne zaprem aplikacije in poskusim znova, upam, da se ne zruši
Zabavno, ko deluje, kar ni pogosto. Pogosto prekine povezavo med tekmo, nato pa vam odšteje pokale, kot da je to vaša krivda. Imel sem 4 tekme zapored, ki so mi povzročile napako in prekinili povezavo, kar me je stalo več kot 100 trofej. Ni vredno igrati, razen če je to popravljeno
Ta igra je dobra, vendar edina in samo ena mislim, da ni dobra, je ta, da če imate klan, vendar ne morete povabiti prijateljev v svoj klan, prosim........😢😢 odpravite to težavo čim prej .
Samo del te igre je neuspešen, da preveč čakaš, da odpreš škatlo... Mislim, da če bo rešeno, potem bo bolj zanimivo.... pa tudi možnost klepeta in frnds izziva.. bo več zabave
brez spretnosti ali strategije samo priložnost. karte so izžrebane naključno in tudi nasprotniki. odvisno od vašega žreba, boste zmagali ali izgubili. ponavadi če zmagaš, zmagaš brezhibno, če izgubiš, izgubiš strašno. srednje poti res ni.
Castle Crush:Epic Clash Chiến thuật ikw
Zakaj traja tako dolgo, da se najde nasprotnik in ko se, potem se ne poveže ... To bo zagotovo zmanjšalo zanimanje za vašo igro. Vljudno pomagajte, hvala
Ta igra je frustrirajoča. Sprva se je zdelo nekoliko zabavno. Vendar pa napredujete na ravni z nadgradnjo svojih kartic. Tukaj je stvar, ki me je spodbudila, da sem prenehal, po bitki dobiš skrinjo > vendar traja 3-8 ur, da odpreš skrinjo ali uporabiš kristale > Imel sem na voljo 4 skrinje, vendar sem lahko odprl samo 1 naenkrat > zmanjkalo kristalov, zato sem moral čakati 3 ure > potem sem odprl skrinjo > dobil nekaj slabih kart > potem sem moral čakati še 3 ure > dobil sem še nekaj slabih kart > potem sem moral čakati še 3 ure > bil sem razočaran nad vsem čakanjem. Če bi to imelo sistem čakalne vrste in lažji način za zaslužek zlata in kristalov, ne da bi morali porabiti denar, potem bi verjetno še vedno igral. OPOMBA: TUDI NE VADI LEŽNE MENIJE IN OCENE. Če se pomaknete navzdol, boste opazili, da je večina ocen s 5 zvezdicami manjša od enega stavka ali le nekaj besed.
zaenkrat mi je všeč igranje in akcija s kartami ter izbiranje vaše karte. treba imeti malo več navodil, drugače pa je kar dobro. Želim si, da bi bilo več dnevnih dogodkov, namesto da bi morali vedno iskati ljudi, proti katerim bi igrali.
Dobra igra, zelo zabavna, včasih zelo zahtevna, na dobre stvari boste morali počakati, vendar je dober zapravljanje časa. Še posebej v teh časih sem ji dal 3 in bom razložil. Morala bi obstajati možnost, da vam ni treba govoriti, vendar jo morate izklopiti vsakič, ko vstopite, tudi včasih je veliko igralcev samo boljših od vas in imajo boljše karte in nič ne morete storiti glede tega Dobra igra, če to popravljajo, vendar boste obtičali in razočarani
Najboljša moja najljubša
Ta igra v resnici ni strateška igra .... je igra s kartami, ki ima boljšo. In vedno izgubim, ker imam samo dve epski karti, medtem ko ima moj nasprotnik pet. Če obstaja boljši način za pridobitev epskih kart, mi prosim povejte!
Castle Crush:Epic Battle Strateške igre kewi
Castle Crush:Bataille épique Stratégie mkce
To je igra tretje kakovosti. To ni strateška igra, ampak plačana igra. Predlagam vam vojni heroji. Je 100% boljša od te igre.
Tako zelo obožujem to igro, da sem jo igral večkrat in to je največ, kar sem bil. To sem igral že nekaj časa in sem bil večkrat na gradu šest in imam samo shamene iz dogodkov, prosim, olajšajte premagovanje legendarnih potem je to super, vendar je tako težko dobiti vse te nasprotnike, da sem se boril z ljudmi na enajsti ravni v gradu 5, težko je, da imajo vedno legendarne iz gradov daleč nad mojim, zelo težko je, prosim, dodajte več kart v to, ker res nimajo karte:goodgame
Prosim, ne nameščajte tega, kadar koli boste dovolj blizu zmage, bo prikazal problem z omrežjem, tudi če imate dobro omrežno povezavo !!!!!!.
zelo zasvoji igra.. ena izmed najboljših iger, kar sem jih kdaj igral!!! na žalost so nekateri uporabniki našli način za goljufanje!! igra je postala dežela goljufov!!! ne pričakujte, da boste igrali pošteno... zelo je moteče.. upam, da lahko razvijalci kaj naredijo glede tega.. nič več vlaganju v moj profil... škoda, da je tako neverjetna igra, da se vidi, da je prišla na mizo vdorov !!!
Nevihtna karta in legendarna zmajeva karta ubijeta igro. Izbrisati morajo obe kartici. Obe kartici sta precej premočni.
Zasnova je preprosta in igranje je lahko zabavno. Preprosto ne prenesem, da me silijo, da imam ob svojem imenu zastavo druge države samo zato, ker imam raje telefon v angleščini. Sem s Portugalske, ki ima isti časovni pas kot Velika Britanija. Ja, igra misli, da sem Anglež. Ne bi škodilo izbrati zastavo ffs!
V redu v redu
Ful lepa igra😆😆
CastleCrush je odlična igra, ker je moja prva mobilna igra za Android, vendar potrebujemo posodobitve in pomoč za ustvarjalce vsebine, kot sem jaz...
Vov
Še vedno ena izmed najljubših iger kljub visokemu odstotku prekinitev povezave med igro. Veš, tiste, pri katerih začneš premagati nasprotnika, potem pa se vse, kar se neprestano oddaja, vrača na tvoje karte, ne glede na to, kolikokrat jih vržeš, dokler ne izgubiš, ker si link mrtev. Pravkar imam dva zapored.
Zanimiva je
Odlična igra. Želim si, da bi bilo več izbir iger, kot je morda izzivni stolp. ampak razen tega, toliko različnih možnosti krovov, da se nikoli ne boriš za isti boj.
Castle Crush:Strategy Games Strategi pnw
Sladka igra! To je ena izmed tistih, pri katerih, če ne nameravate porabiti denarja, ne načrtujte uspehov in tekmovanj. ko pa odšteješ 15 $, je tako vredno! Igra postane zabavno tekmovalna! Vsi liki se hitro odprejo in lahko zgradite krov, kot želite, takoj od vrat in vam ostanejo sredstva! Nato boste razbili 7 od vsakih 10 bitk, medtem ko bodo 3 tekmovalne. tekmovalni morajo biti tisti, ki so igranje tudi plačali. je vredno
Ta igra je zelo lepa za igranje... to je lepa igra timepass.. zelo težko je prečkati eno ligo.. in je lepa igra... super .super . vendar ne kot moja najljubša igra.. CLASH OF CLANS. . COC- JE NAJBOLJŠA IGRA NA SVETU.. IGRAM IGRE ZADNJI 2 LETI ..
Ta igra.. Pustimo ob strani dejstvo, da bi morali počakati, da nadgradite svoje enote in odklenete vsebino, JE NEPOŠTEN po stopnji 9 od 10 mojih tekem, ki se ne ujemajo s fanti, ki imajo veliko izkušenj več kot jaz, vem, da boste rekli gre za taktiko..verjemi mi, ko ima drugi tip tudi z enakimi enotami kakih 5 lvl več vsega kot ti taktika je ven v oknu AMPAK imajo rešitev za to...PLAČAJ to je vse kar imam za povedat ni vredno tvojega čas sploh.
Kl iga priporočam jo
To ni igra, ki jo lahko sedite in igrate poljubno dolgo (razen če porabite denar). Sem samo Castle 2 in moram čakati 3 ure, da odklenem skrinjo. Ko odprem skrinjo, se lahko znova borim (~ 2 min.), nato počakam še 3 ure, preden lahko ponovno igram.
Zabavna igra, vendar sistem matchup potrebuje delo. 1 od 5 iger bo nekdo moje ravni. Ostali 4 so do 3 stopnje višje od mene. Ko se to zgodi, ni tako zabavno in je zelo pogosto.
Igram jo že več kot 5 mesecev, vendar je ena težava, da ta igra ni bila posodobljena pred časom, njena igra je slaba zaradi druge stvari, zaradi katere ne morete zlahka potisniti trofeje in včasih ste izgubili takoj 100 ir 200 trofej, slaba stvar...
Magic Tiles 3 音樂 cdzt
To je dobra igra